aktual

jan 2022

Klinika Capriles tot nader order gesloten voor bezoekers

Net als bij verscheidene zorginstellingen op ons eiland, wordt ook GGz Curaçao geconfronteerd met zorg die onder druk komt te staan, met verschillende afdelingen in quarantaine door besmettingen onder zowel cliënten als personeel.
En hoewel we bezoek aan onze cliënten en bewoners op prijs stellen en waarderen, en we ons bewust zijn van de toegevoegde waarde die het kan hebben voor het herstel van de persoon, staat de veiligheid en gezondheid van onze cliënten, bewoners, personeel en bezoekers voor ons op de eerste plaats.
Daarom sluit Klinika Capriles per 5 januari 2022 tot nader order de deuren voor externe bezoekers.

  • We drukken een ieder op het hart contact te houden via telefoon of app.
  • Kleding/gebruiksartikelen voor de opgenomen naaste kunnen achtergelaten worden bij de portier. Van daaruit wordt gezorgd dat de spullen bij de betreffende persoon terecht komen.