aktual

okt 2022

Lezing Pscyhiatrie en Verslaving

Dinsdag 18 oktober
18:30 – 20:00
Auditorium University of Curaçao

Beide sprekers zijn psychiater in de VS en hebben veel ervaring met het behandelen van verslaving en psychiatrische stoornissen. Op Curaçao is er weinig aandacht voor deze problematiek. Dit komt voort uit het achterhaalde idee dat verslaving voortkomt uit een innerlijke zwakte. Deze visie is inmiddels niet meer actueel en het is hoog tijd om verslaving te zien als een behandelbare hersenziekte. Veel mensen raken verslaafd om de pijn van trauma, angstklachten, psychose of ADHD te verzachten. Met name Chris Cline zal hier uitvoerig op ingaan. Kenneth Minkoff heeft veel ervaring met het organiseren van behandeling van verslaving en psychiatrische stoornissen.
Wij nodigen u van harte uit om bij deze interessante lezingen aanwezig te zijn.

De lezingen zijn in het Engels, met de mogelijkheid om vragen te stellen in het Papiaments of Nederlands.

Scan de QR-code en registreer vóór 12 oktober 2022

Mocht het niet lukken via de QR-code: Link registration form